Ubeseiret på våre siste tre kamper!

Vi er ikke fornøyd med ett poeng i dag, men måtte nøye oss med det, etter to flotte seire.

Vi er fremdeles ubeseiret i mai, det er tre poeng opp til sjetteplass, samt at vi har en kamp mindre spilt enn de fleste lagene i en vanvittig jevn serie. Ellers har vi unnagjort tøffe kamper mot Viking og Molde, og det blir spennende å se tabellen halvspilt den 14.august, da alle lagene har spilt mot hverandre en gang.

Kampen i dag er tam fra begge lag, selv om vi har momentum og styrer matchen på et slags vis.

Offensivt gjør vi enormt mye rart med ball. Slår kort når vi bør slå langt, slår langt når vi bør slå kort. Taktisk- og teknisk offensivt er det en svak prestasjon av oss. Så ærlig må vi være.

Defensivt har vi nesten ikke sluppet til målsjanser i de to siste kampene. I dag har vel Herd for eksempel kun en corner og ett frispark (som de riktignok scorer på og er eneste skuddet deres på mål), men ellers null målsjanser. Det må vi ta med oss. Vi har kontroll bakover.

Det høye presset i 90 minutter er til tider okei, men gjenvinningen, ettertrykket og andreballer vinnes ikke. Det gjør at det skikkelige trøkket og de største målsjansene uteblir. Ellers får vi et feil annulert mål som burde gitt oss 2-1 på slutten. Ballen er inne og dytten som dommer blåser på er selvfølgelig etter at ballen er over streken, noe vi trodde alle kunne se. I tillegg viser video at Herd burde hatt rødt kort da Kamilla Bruhjell rives ned alene med keeper 15 minutter før slutt.

Vi burde allikevel prestert mye bedre selv, og det er hovedgrunnen til at det ikke blir seier. Allikevel er det så opplagte og helt kampavgjørende avgjørelser går i mot oss. Vi liker ikke nevne det, men vi synes begge de avgjørelsene er såpass «grove» og på stillingen 1-1. Det blir feil å ikke nevne de et kampreferat.

Nå ser vi frem til Karmøy-tur neste helg da Avaldsnes venter. Der ønsker vi å fortsette trenden som ubeseiret i mai. Vi takker alle for oppmøte i solskinnet på Levermyr lørdag.