Uavgjort mot Sogndal

Vi fortsetter å ta poeng på hjemmebane, men følte vi burde tatt alle tre da Sogndal var på besøk lørdag.

Lørdag var det samtidig tydelig at det var to lag med samme taktikk. Sogndal startet best og har et skudd i tverrliggeren, men siste halvdel av førsteomgang skapte vi et trykk uten like og kun noen helt enorme redninger av Sogndal gjør at det er målløst til pause. Vi har og en ball i mål, men den annulleres korrekt for offside.

Stafne debuterte mot Sogndal

Etter hvilen bølger det mer frem og tilbake der ingen av lagene får kontroll, men samtidig får begge lag sine muligheter og vi er nære ved flere anledninger. Mot slutten blir det ren hawaii-fotball der Sogndal får trykket oss godt, men vi står likevel for omgangens største sjanse da vi runder keeper og setter ballen i nettveggen. 0-0 er et greit resultat, da alle poeng er viktig utover høsten, men vi følte vi burde hatt tre i dag og det føltes som et tap å ikke få avgjort kampen.

Takk til Sogndal for kampen og ønsker de lykke til utover høstsesongen.

Kampene kommer tett og allerede tirsdag reiser vi til Tynset der vi møter de på bortebane onsdag kveld. Kampstart er klokken 18:00 og kampen kan følges på sosiale medier. Den skal også streames på TV2 Play og MyGame, men vi vet at Tynset har slitt med streamingen tidligere og sendingen kan bli vanskelig å se.

Emma i aksjon tidligere i kampen

KAMPFAKTA:

Amazon Grimstad FK:
Maria Haugen Bueie, Ida Livgård Jensen, Lisa Lia, Kamilla Bruhjell (K), Lise Thomassen Farstad, Vilde Birkeli, Kaia Wilson (Juni Wullum Ellefsen fra 82. min), Jenni Heng Walaunet, Kim Dolstra, Emma Sannæs Kristiansen (Vilde Johansen Bjørkeslett fra fra 61. min), Julie Stafne Gustad

Ubenyttede ressurser: Kristine Strømnes, Martha Sagebakken Omdal, Inger Sophie Åsheim

Scoringer: Ingen

Gule kort Amazon: Kim Dolstra
Gule kort Sogndal: Ingen

Ida Livgård Jensen ble kåret til dagens Amazon-spiller