Uavgjort i siste test

Årets siste treningskamp ble spilt i går når vi møtte Klepp i Kvinesdal. Hovedtrener Steinar Pedersen oppsummerte kampen på følgende måte:

Lørdag spilte vi siste treningskampen før moroa begynner neste helg. Første omgang var jevnspilt, der vi skapte flest og størst sjanser, men vi gikk allikevel til pause med 0-1. Midtveis i omgangen fikk en av Klepps midtbanespillere litt for mye rom sentralt i banen og fyrte av et godt langskudd som snek seg inn helt nede ved stolpen. Vi lot oss ikke påvirke av å komme under og avsluttet første omgangen bra og burde fått med oss en scoring inn til pause.

I andre omgang satt Klepp opp tempoet og det ble litt for lange perioder hvor vi måtte forsvare oss. Dette gjorde vi dog på en meget bra måte. Det som kom av småfarligheter kom på dødball, med lange kast og frispark som blir pumpet inn i vår boks. I disse situasjonene forsvarte vi oss godt og vant flesteparten av duellene. Vi visste stor vilje i duellene og red av det verste trykket.

Mette på riktig plass

Vår scoring kommer på et godt slått frispark inn i boksen, der vi vant den første duellen og Mette var på riktig plass, plukket opp andre ballen og plasserte den iskaldt i mål.

Jeg synes vi ser pigge ut og klare til å ta fatt på sesongen. Vi har spilt 5 jevne treningskamper mot god motstand, fått matchet oss bra og gleder oss nå veldig til å komme i gang med seriespillet. Jeg synes spillerne viser god framgang i måten vi ønsker å opptre på både offensivt og defensivt. Spesielt defensivt ser vi sterke ut. Ingen av lagene vi har møtt til nå har skapt mye sjanser på oss og dette gir oss god trygghet til å slippe oss litt mer løs offensivt.

Vi ser mer og mer av relasjonene offensivt fra uke til uke og med litt mer besluttsomhet i de avgjørende situasjonene kommer vi til å skape enda fler og større sjanser. Da kommer også scoringene. Jentene har lagt ned masse godt arbeid i den lange pre-season vi har vært gjennom, så vi er veldig klare til å reise til Røa neste helg. En veldig fin start på sesongen for vår del. Røa har selv uttalt at de SKAL rykke rett opp igjen til Toppserien. Vi vet det blir en tøff kamp, men vi slo dem for noen uker siden og planen er å gjøre det igjen – Vi gleder oss!!