Uavgjort i serieåpningen

I dagens kamp på J.J. Ugland stadion Levermyr gikk Grand Bodø hardt ut og trøkket til i duellene. Da det var spilt 21 minutter gikk Grand Bodø opp i ledelsen etter et hjørnespark. Amazon presset på for scoring, men de store sjansene uteble og lagene gikk med det til pause på stillingen 0-1.

Spennende etter hvilen

Etter hvilen tok det ikke lang tid før Amazon utlignet. Vårin Vik slo et godt hjørnespark som ble sendt i nettmaskene av en Grand Bodø spiller og alle som hadde tatt turen til stadion jublet for 1-1. Da det var et drøyt kvarter igjen av omgangen var det Grand Bodø som igjen gikk opp i ledelsen. Etter et frispark hvis vi ikke fikk klarert ordentlig, fikk Grand Bodø satt ballen i mål. Grand Bodø fortsatte å presse på for å øke ledelsen, men jentene jobbet godt og klarte å holde unna. Drøye fem minutter før kampslutt kunne stadion juble igjen. Hjemvendte Kamilla Aabel var høyet i feltet på et hjørnespark og headet ballen fint i mål.

Kampen endte 2-2 og jentene fikk med seg et poeng i årets første seriekamp.

Neste hjemmekamp spilles lørdag 2.april kl. 15:00 – da er det Medkila som gjester stadion. Men husk også å få med deg årets første bortekamp som spilles 27.mars mot Åsane.