Tynset-kampen utsatt

Kampen borte mot Tynset på lørdag er utsatt av sikkerhetsmessige årsaker etter ekstremværet som har herjet i Norge de siste dagene.

Etter planen skulle vi reise nordover fredag og overnatte før kampen lørdag. Men etter sterke anbefalinger av både myndighetene og vegvesenet om å ikke legge ut på bussturen. Dette da det er farlige veier nordover og i skrivende stund er alle hovedveier, riksvier og fylkesveier stengt for tungtransport oppover Østerdalen.

På bakrunn av dette besluttet klubben å fremme et ønske om utsettelse.

Dette ønske godtok Tynset og forstod vår problemstilling. Etter en samtale med NFF ble det bestemt at kampen blir utsatt og vi takker både Tynset og NFF for forståelsen.

– Vi hadde gledet oss til kamp og hadde sett frem til å starte høstsesongen til lørdag. Det hadde og blitt en perfekt tur for de nye å bli enda bedre kjent med gruppa. Men selv om fotball er viktig for oss, så kommer sikkerheten for spillerne først, sier Amazon sitt trenerteam i en uttalelse.

Nå rettes alt fokus inn på høstsesongens første hjemmekamp hjemme mot Bryne søndag 20. august klokken 15:00. Møt opp på Levermyr Stadion for å se jentene forhåpentlig krige til seg tre poeng.

Vi går videre i dialog med Tynset for å finne en ny kampdato og kommer tilbake med det når vi får landet det.