Treningsleir til Mallorca

Via Mallorca Toppfotball reiser vi på treningsleir til Alcudia og Mallorca i april.

Mandag 10. april setter vi oss på flyet til Mallorca der vi skal tilbringe treningsuka inn mot første serierunde. Mandagen vil gå til restitusjon og det å hente seg inn etter en lang reise, mens tirsdag setter vi gang med fotballøkter.

Vi kommer ikke til å øke treningsmengden under denne treningsleiren. Vi vil trene som normalt, men i optimale omgivelser inn mot serieåpningen. Vi vil ha fotballøkter hver dag på Alcudia Stadion, men vi vil ikke komme til å spille noen kamp. Vi vil også ha tilgang på et flott helsestudio for styrketrening, samt at vi vil ha restitusjonsøkter på den ti kilometer lange Alcudia-stranden.

I Alcudia vil vi bo på Sunwing Alcudia Beach. Et hotell som i nyere tid har blitt pusset opp og som ligger null meter fra stranda. Jentene bor der to og to sammen i 2-roms leiligheter med soverom, stue, kjøkken og bad. Hotellet har i tillegg boblebad, flere bassenger, restaurant, raskt internett, møterom og ikke minst eget vaskerom, slik at vi har tilgang på å vaske klær hver dag.

Se hotellet HER

Fra hotellet til banen tar det ti minutter å gå, mens nærmeste matbutikk ligger fem minutters gange unna. Alcudia har ellers mye å by på av gode restauranter med rimelige priser langs strandpromenaden og ned til havnesentrum, som er 15 minutters gange fra hotellet. Gamlebyen har også mye koselige restauranter og cafeer å by på, samt byens beste pizza til fem euro. Dette er en 25 minutters spasertur unna hotellet.

Trenerteamet kjenner godt til byen, fasilitetene og alt rundt det logistikkmessige på Mallorca etter sine nærmere 20 år med fotballskoler i Alcudia, og med Mallorca Toppfotball.

Fordelen med en treningsuke i Spania gjør at vi har tilgang på spillerne 24/7 og at de har tilgang på trenerteamet. Spillerne slipper unna å måtte haste mellom skole/jobb og trening, og de vil heller kunne bruke fritiden på restitusjon og forberedelser. Foruten om treningene, vil vi planlegge inn mot serieåpningen mot Molde. Vi vil med det få en perfekt oppladning inn mot årets første seriekamp.

I tillegg får vi bygd videre på det gode sosiale miljøet i gruppa, samt at vi kommer til å ta lagbilde og portrettbilder på stranda under oppholdet.

Fredag 14. april reiser vi tilbake til Norge. Da reiser vi rett fra Mallorca til Molde.

Lørdag 15. april klokken 18:00 spiller vi så vår første seriekamp for året. Da venter Molde på Aker Stadion. Sen kampstart gjør at vi får en perfekt oppladning sportslig sett. Vi får brukt lørdagen på å restituere etter reisen fra Spania og får spilt kamp lørdag kveld. Søndag vender vi nesen tilbake til Grimstad og forhåpentligvis tar vi med oss tre poeng i baggasjen.

Vi vil takke Mallorca Toppfotball for å ha arrangert treningsleiren for oss og for at de har lagt til rette for tidenes oppladning til en seriestart.

I bildegalleriet ser du noen av fasilitetene som venter oss på treningsleiren: