Trenerteamet for 2024 er satt

Martin Ek Åsheim får med seg Markus Ringberg som assistent, og Esben Bjellerås som keepertrener.

Som tidligere nevnt blir Ek Åsheim (24) Amazon Grimstad FK sin nye hovedtrener og han har allerede startet jobben inn mot 2024-sesongen.

– Det er et stort ansvar og få lov til å bli hovedtrener for en klubb med en historie det står enorm respekt av, det gleder jeg meg stort til. Nå begynner planleggingen av et 2024 hvor vi skal ta med oss den gode jobben som ble lagt ned i 2023 og utvikle oss på de andre feltene. Jeg kjenner på en skikkelig motivasjon i å ta fatt på nye utfordringer i Amazon Grimstad, sa Ek Åsheim i en tidligere pressemelding.

Med seg på laget får han nå Markus Ringberg (47). Svensken har bodd i Norge siden 2002 og har spilt i Eliteserien for både Fredrikstad og HamKam, samt at han har flere år i Moss i Obosligaen. Mot slutten av spillerkarrieren begynte han også å ta opp treneryrket. Han har blant annet jobbet i Fredrikstad for gatelaget og juniorlaget, før han tok fatt på jobben som hovedtrener for Mysen. Etter dette flyttet han til Sørlandet der han har vært trener i Express, men han søker nå nye utfordringer og blir med det en del av Amazon Grimstad FK sitt trenerteam i 2024.

I tillegg til Ringberg blir Esben Bjellerås (34) ny keepertrener. Bjellerås er også sportslig leder i vår samarbeidsklubb i Imås IL, og vil det neste åre kombinere de to rollene. Esben har god kjennskap til Amazon og A-laget gjennom å ha vært assistenttrener tidligere, samt at han også i fjor bidro godt inn mot laget. Fra januar trer han derimot inn i rollen som keepertrener.