Tapte snøkrigen på Levermyr

Snøværet kom tidlig til Grimstad i år og flyttet kampen mot Frigg fra gresset til kunstgresset. Etter en svak prestasjon endte det med 1-2-tap for Oslolaget.

– Frigg vant helt fortjent og det er ingen ting å si på resultatet, så vi må erkjenne at vi tapte for et bedre lag i dag. Tapet kunne og burde vært større, og vi er heldige som kun taper 2-1, sier hovedtrener Leif Tsolis til Agderposten.

For Frigg styrte det meste ute på Levermyr kunstgress. De fikk gjøre som de ville og etter to pasninger i bakrom på raske Tiril Haga sto det 0-2. Et resultat som fint kunne vært større ved pause.

Etter hvilen ble det en jevnere kamp, men fortsatt var Frigg det beste laget og kun en god Maria Haugen Bueie i Amazon-målet hindret større tap.

Med syv minutter igjen av kampen fikk til slutt Ida Livgård Jensen banket inn 1-2-scoringen på en corner og vi øynet muligheten for å få med oss et ufortjent poeng. Likevel klarer Frigg å lukke kampen og de kan med det juble for tre poeng.

– Snøfallet i dag gjorde at vi måtte bytte fra gress til kunstgress. Vi har vært gode på gresset og ikke tapt der siden første hjemmekamp mot serievinner Viking, så vi skulle gjerne spilt der. Med det sagt, dagens prestasjon ville ikke holdt til poeng på gresset heller, sier Tsolis til Agderposten.

Neste kamp er borte mot Vålerenga 2 søndag 5. november (kampstart 11:30), før siste serierunde spilles på Levermyr søndag 12. november mot Molde. Kampstart 12:00 i siste runde.

Se bildegalleri fra kampen HER