Tap på Hønefoss

Det endte dessverre med 3-1 tap og null poeng med hjem til Sørlandet etter dagens kamp mot Hønefoss. Lagene gikk til pause på 0-0, og det med et overtak fra Amazon sin side. Overtaket vedvarte, og etter det var spilt 67 minutter var det Emma Pettersen som ga Amazon ledelsen. Emma herjet med Hønefoss ved flere anledninger, og var også alene med keeper i to situasjoner. Så hadde Hønefoss storscorer Silje Nyhagen, hun holdt show i 7 minutter fra det 77 min, og scoret 3 mål, og man kan nesten si at hun var et angrep alene.

Trener Tommy Egeli hadde følgende å si etter kampen:

Veldig surt å ikke klare å lande en seier her mot et Hønefoss som blir spilt svært svake fram til vi byr Nyhagen til bords. Vi er alene med keeper flere ganger og kunne ledet 3-0 her før de andre kom i gang. Synd å måtte skifte ut sentrale spillere i laget fra kamp til kamp, men la oss håpe det stabiliserer seg fremover. Vi gjennomfører en god kamp i 77 minutter, men i dag ga ikke det poeng. God kamp av flere, og så er det gøy å se Emma Pettersen spille sin beste kamp i høst etter at hun kom inn. Fløya hjemme neste søndag, og da håper vi også å ha alle tilgjengelige.

Søndag 27.september kl. 11:30 gjester Fløya Levermyr stadion. Vi er gode på hjemmebane og skal beholde alle poengene i Grimstad.