Tap mot Viking i andre test

Det ble tøft da vi møtte Viking i Randaberg Arena lørdag.

Vi startet kampen bra og trøkket Viking ned mot egen boks, men på deres første visit på vår banehalvdel kontret de slik at de fikk en corner. Vi mistet markering i boks og 1-0-ledelse til Viking. Etter scoringen kom Viking mer og mer med og utover omgangen fikk de også satt inn 2-0-scoringen. Det sto seg også til pause.

Etter hvilen gjorde vi våre planlagte bytter for å kunne se alle prøvespillere og våre spillere i forskjellige roller. Det gjorde at det ble en litt rotete andreomgang der vi slet i viktige faser i spillet. Da Viking også satt inn på sin beste og raskeste spiller fikk vi kjørt oss. Viking scoret fire ganger i den andre omgangen og vant til slutt 6-0.

Viking er et meget godt lag og har nok favorittstempelet i avdelingen før sesongstart. Vi takker Viking for god bevertning og ser frem til et nytt oppgjør mot de på Levermyr i april. Nå jobber vi på videre for å sette det siste av troppen vår før vi reiser på treningsleir om to uker. Før den tid venter en siste treningskamp mot Sandefjord førstkommende lørdag. Kampen spilles for øvrig på Levermyr Kunstgress med kampstart kl. 12:00.