Tap mot Haugesund

Det var en jevn og tett kamp på Djervbanen i Haugesund, men til slutt gjorde en tilfeldighet i egen boks at Haugesund tok med seg alle tre poengene.

Vi startet kampen klart best og styrte totalt de første 35 minuttene. Da spiller vi meget godt. Etter det vi blir Vilde Birkeli skadet og hun blir sendt til legevakta (fikk et hull i hodet etter at hun slo hodet i kneet). Vi kan melde om at hun har det bra utifra forholdene og ble med bussen hjem.

Etter skaden faller vi litt og virket preget av situasjonen som var. Det resulterer også i at Haugesund får et straffespark etter en hands. Straffen redder dog Maria Haugen Bueie mesterlig og vi kommer oss til pause med 0-0.

Maria Haugen Bueie redder her straffen.

I pausen justerer vi litt og det blir en jevn kamp utover andreomgang.

Vi ryker på på en markering i boksen 7 minutter før slutt og Haugsund får stå alene med keeper og setter 1-0.

Vi flytter opp flere spillere på topp for å jage utligningen, men det ender med 1-0 til Haugesund.

0-0 ville kanskje vært mest rettferdig i helgens kamp.

– Vi har flere unge som må ut i ilden i en viktig kamp i dag, og de får nyttig erfaring. Men det blir mye ansvar for de. Samtidig merker vi at 5-6 av våre mest sentrale er ute med skade. Ellers en positiv kamp fra Amazon, sier hovedtrener Leif Tsolis til Agderposten.

Neste helg venter hjemmekamp på Levermyr mot Frigg. Kampstart er lørdag 28. oktober klokken 14:00 og nå trenger jentene all den støtten de kan få fra tribunen. Det er årets nest siste hjemmekamp, og hjemme på Levermyr er det ingen som slår oss.