Tap mot et effektivt KIL/Hemne lag

Kampen som inneholdt alt, endte med tap.

KIL/Hemne åpnet kampen med et visst press og et par farlige målsjanser de første 10 minuttene. Derfra og ut omgangen så Amazon ut som «en million» i sitt offensive spill! Vi var så dominerende at man må tilbake til vårsesongen i 19-sesongen for å ha sett noe bedre. Keeper til bortelaget vartet opp med to feberredninger til stor frustrasjon for oss. Mot spillets gang var det allikevel gjestene fra Trondheim som gikk opp i ledelsen etter 32 spilte minutter.

Vi fortsatte å mørne motstanderen, og når lagene gikk til pause lå det i luften at vi skulle slå tilbake i andre omgang. Men gjestene viste igjen at de trengte lite gavmildhet før de hamret inn enda et mål på en overgang fem minutter ut i andre omgang.

Utover i omgangen ropte vi etter straffespark da vi mente en KIL/Hemne spiller tydelig handset ballen inni sekstenmeteren. Dommeren vinket dog spillet videre. Klart straffespark viser video etter kampen, og mål preger alltid fotballkamper, og var kanskje i denne situasjonen i en avgjørende fase av kampen.

På 0-2 valgte vi å flytte frem flere spillere i angrepsrekken, og vi kom også til gode muligheter i denne omgangen. Strekken i laget økte og man fant ikke vinkel nok i spillet til å lokke ut motstander fra sin indre ramme. Etter 82 minutter kommer 0-3 og man må innse at her fikk man en leksjon i effektivt kontringsspill. All ære til bortelaget for å være giftige på sine overganger, samt at de alt i alt var best i begge ender av banen i dag. Kampen endte med dette 0-3.

Bytter:
46´Mina ut, Vårin inn
63´Hedda ut, Frida inn
79´Veronica ut, Victoria inn
79´Johanna ut, Julie inn

Vi forbereder oss nå på bortekamp mot Grei kommende lørdag, og vi har troen på at jentene slår tilbake umiddelbart.