Tap i Tromsø

Det endte med tap i dagens kamp mot et Fløya/Tromsø lag som virkelig kjempet om å overleve i divisjonen. I løpet av første omgang klarte vi ikke produsere noen gode sjanser og det var stort sett Fløya som hadde de store sjansene, og det var kun en god Marie Aspenes i mål som holdt oss inne i kampen. Da det var spilt 36 minutter slo Fløya en ball i bakrom og der klarte vi ikke henge med. Alene mot Aspenes satt Fløya-spilleren ballen i mål. Vi gikk til pause på stillingen 1-0.

Etter pause var vi mer på og mer presise i vårt eget spill, men heller ikke i denne omgangen klarte vi å skape de gode sjansene. Det nærmeste vi kom var et frispark som var nær krysset, men ble reddet av Fløya-keeperen. Defensivt stod vi mot det meste Fløya kom med, men da det var spilt 82 minutter ble vi hardt straffet da vi mistet ballen til en Fløya-spiller rett ved sekstenmeteren. Fløya økte til 2-0 som også ble sluttresultatet.

Nå gjenstår kun én seriekamp og den spilles søndag 14.november kl. 12:00 på Levermyr! Møt opp og støtt jentene i siste kamp!