Tap i Stavanger etter god laginnsats

Vi forventet årets tøffeste kamp borte mot Viking og det endte til slutt med et 0-3-tap mot divisjonens beste lag. Vi er likevel meget godt fornøyd med innsatsen jentene legger ned.

Vi er nære å ta ledelsen tidlig i kampen da vi både er alene med keeper og har en avslutning som danser på streken. Viking har dog mest ball, men vi ligger strukturert og fint i det lave presset. Dessverre glipper vi litt på overtid av førsteomgangen og Viking får en straffe de setter i mål.

I andreomgang er vi igjen nære tidlig i omgangen, men igjen scorer Viking på en straffe. Utover omgangen har Viking flere gode muligheter, men vi har og våre muligheter. 3-0 sitter til slutt for vertene, men vi står løpet ut og kan dra hjem med hevet hode.

Det er aldri gøy å tape fotballkamper, men lørdag tapte vi mot et bedre lag og jentene leverte en upåklagelig innsats. Viking er divisjonens klart beste lag og mye skal nok til for at de ikke rykker opp.

Vi må også skryte av dommerne med hoveddommer Anders Løge i spissen. Dommertrioen gjør en meget god kamp og de er noen av det beste vi har hatt i årets sesong. Samtidig takker vi Viking for et flott vertsskap og ønsker de lykke til i innspurten.

Etter mye reising i det siste, venter det nå fire uker med kamper i Agder. Vi skal nullstille og jakte trepoengere fremover og ser positivt på fortsettelsen. Det som mangler nå er å sette ballen i mål, for det er fortsatt kort vei oppover på tabellen.

Nå trenger jentene all den støtten de kan få på tribunen og søndag 24. september klokken 13:00 kommer Tiller på besøk til Levermyr.

KAMPFAKTA:

Amazon Grimstad FK:
Maria Haugen Bueie, Ida Livgård Jensen, Lisa Lia, Martha Sagebakken Omdal, Kamilla Bruhjell (K), Lise Thomassen Farstad, Vilde Birkeli, Kaia Wilson, Frida Holmøy, Kim Dolstra, Julie Stafne Gustad (Inger Sophie Åsheim fra 88. min)

Ubenyttede ressurser: Kristine Strømnes

Scoringer: 1-0: Karen Rygg Ims (straffespark – 45 min), 2-0: Karen Rygg Ims (straffespark – 58 min), 3-0: Sanne Bolette Dale Lekven (68 min)

Gule kort Viking: Hannah Handeland
Gule kort Amazon: Julie Stafne Gustad