Tap i siste kamp før sommerpausen

Vi fikk en fin start på kampen og allerede etter 10 minutter gikk vi opp i 1-0 ledelse når Julie Lossius ble fint spilt gjennom av Emma Kristiansen. Lossius rundet keeper og fikk satt ballen i mål mellom forsvarsspillerne. Vi fortsatte å presse på, men fikk ikke satt en til i nettet. Da det var spilt 20 minutter utlignet ØHIL til 1-1. Like før hvilen var vi nær ved å øke ledelsen, men lyktes ikke og vi gikk til pause på stillingen 1-1.

Etter hvilen kom vi til noen gode sjanser, men vi var for unøyaktige. Da det var spilt 66 minutter satt ØHIL sin andre scoring og det stod 1-2 på Levermyr. Etter 74 minutter økte gjestene ledelsen og Tavlen viste 1-3. Fire minutter på overtid satt gjestene ballen i mål igjen, og 1-4 var et faktum, og ble også sluttresultatet. Det ble et kjedelig tap i siste kamp før sommerpausen, men pausen skal brukes godt til å lade batteriene og komme sterkere tilbake.