Tap i Oslo

En dårlig førsteomgang sørget for sesongens tredje tap når vi møtte Frigg i Oslo.

Vi starter kampen på en dårlig måte og Frigg takler det kraftige væromslaget best. Det gikk fra sol på oppvarmingen til kraftig vind og regn i starten av kampen, mens i andreomgang kommer finværet tilbake.

Kampens første mål kommer kun elleve minutter ut i kampen da Anniken Sætre Pedersen kommer seg inn i boks. Hun setter inn 1-0-scoringen. Frigg er best i det meste og vinner alt av dueller og andreballer de første 45, men vi har også våre sjanser likevel. Først brenner vi en stor mulighet alene med keeper fra spiss vinkel, før vi har en ball i nettet. Den ble dog annullert for offside. Rett etter den annullerte scoringen slår vi en dårlig pasning som Frigg bryter. Det gjør at de kommer alene med keeper og Tiril Haga setter inn 2-0. Frigg går dermed til pause på en helt fortjent 2-0-ledelse etter en omgang der vi følte at vi ikke var på i det hele tatt.

Etter hvilen går det 20 minutter der vi føler at kampen dabber av litt og ingen av lagene får til noe særlig. Men så skjer det noe. Et nydelig slått frispark fra Kamilla Bruhjell finner hodet til Ingrid Hellerud Ihlebekk som headet ballen i en vakker bue over keeper og i mål til 2-1. Etter at vi får reduseringen får vi et voldsomt trøkk på Frigg. Vi presser på for utligning og har flere store muligheter, men tverrliggeren står i veien og vi taper dessverre vår tredje kamp.

Vi er likevel godt fornøyd med hvordan jentene hever seg i andreomgang, men vi må ha den gløden og viljen fra start om vi skal kunne vinne kamper i 2.div denne sesongen.

Se bilder fra kampen HER

Nå venter første runde i NM borte mot Nanset onsdag, før Vålerenga 2 kommer på besøk på Levermyr til søndag. Møt opp på Levermyr søndag klokken 15:00 for å se jentene jakte årets første trepoenger.