Tap i jevn kamp mot Herd

I en tett og jevn kamp utnyttet Herd sine sjanser, mens vi ikke klarte å sette våre i mål til tross for stolpetreff, redning på strek og et massivt trøkk i andreomgang.

Vi startet kampen best, men i det vi hadde en offensiv dødball kontret Herd. De var presise i overgangen og alene med keeper sørget de for 1-0-ledelse seks minutter ut i kampen. Utover førsteomgang har begge lag sine sjanser. De har en kjempesjanse som går i krysstanga og ut, mens vi har flere store muligheter inne i deres boks. Det sto seg likevel med 1-0 til pause.

Etter hvilen får Herd en god start da de kommer igjennom og setter inn 2-0 etter 62 minutter, men resten av kampen handlet alt om oss. Vi fikk kjørt Herd fryktelig lave og fikk flere store sjanser. En heading i stolpen og ut, en ball som danset på streken og et skudd helt oppe i vinkelen som ble reddet. Det sammen med mellom 10 og 15 cornere som alle ble slått bra, men som vi ikke klarte å omsette og som spratt Herd sin vei. Samtidig var selvfølgelig Herd farlige på kontringene og var også nære på et par ganger.

Til slutt er det Herd som vinner 2-0 og selv om det føltes meget surt, så er det som vi sier alltid fortjent da du er best i fotball når du scorer mer enn motstanderen din.

Lise Thomassen Farstad møtte gamleklubben søndag.

Nå rettes alt fokus på en travel uke med tre kamper på åtte dager. Først venter Sogndal hjemme på Levermyr lørdag 9. september klokken 13:00, før vi tar turen til Tynset og møter de borte onsdag 13. september klokken 18:00. Kampuken avsluttes med bortekamp mot Viking lørdag 16. september klokken 18:00.

Møt opp på Levermyr førstkommende lørdag for å støtte jentene til tre uhyre viktige poeng.

KAMPFAKTA:

Amazon Grimstad FK:
Maria Haugen Bueie, Ida Livgård Jensen, Frida Holmøy (Vilde Johansen Bjørkeslett fra 60. min), Lisa Lia, Kamilla Bruhjell (K), Lise Thomassen Farstad, Vilde Birkeli, Kaia Wilson, Jenni Heng Walaunet, Kim Dolstra, Emma Sannæs Kristiansen (Martha Sagebakken Omdal fra 75. min), Juni Wullum Ellefsen

Ubenyttede ressurser: Kristine Strømnes

Scoringer: 1-0, Ellen Vidhammer Tafjord (6 min), 2-0, Ellen Vidhammer Tafjord (62 min)

Gule kort Herd: Ingen
Gule kort Amazon: Vilde Johansen Bjørkelsett, Juni Wullum Ellefsen