Tap i hengekampen

En tidlig Tynset-scoring ble avgjørende i onsdagens bortekamp.

Det ville seg ikke borte mot Tynset onsdag og vertene startet kampen best. Først hadde de et skudd i tverrliggeren, før den satt på deres andre mulighet. En kontring resulterte i at ballen spratt via en Amazonforsvarer og datt ned til Nystuen som banket ballen i mål. 1-0 og det sto seg til pause i en førsteomgang der vi slet med de fleste fasene av spillet.

I andreomgang hever vi oss stort, men Tynset var smarte og gode i det defensive, mens de tok overgangene presist. Begge lag hadde sine muligheter i den andre omgangen, men det nærmeste vi kom en utligning var et langskudd der keeper vartet opp med en kjemperedning.

Det endte til slutt med 1-0 og Tynset vinner fortjent. Nå må vi samle oss å jakte nye poeng fremover. Vi ligger tross alt kun ett poeng bak poengbudsjettet vi har satt. Etter helgens kamp borte mot Viking venter fire kamper «hjemme» i Agder. Først hjemme mot Tiller, så borte mot Arendal, før vi har både Avaldsnes 2 og Tynset i høstferien.

KAMPFAKTA:

Amazon Grimstad FK:
Maria Haugen Bueie, Ida Livgård Jensen, Lisa Lia (Martha Sagebakken Omdal fra 76. min), Kamilla Bruhjell (K), Lise Thomassen Farstad, Vilde Birkeli, Kaia Wilson, Jenni Heng Walaunet (Juni Wullum Ellefsen fra 84. min), Kim Dolstra, Inger Sophie Åsheim (Vilde Johansen Bjørkeslett fra fra 46. min), Julie Stafne Gustad

Ubenyttede ressurser: Kristine Strømnes

Scoringer: 1-0: Ingrid Nystuen (13 min)

Gule kort Tynset: Ingen
Gule kort Amazon: Kim Dolstra og Lise Farstad