Takk til frivilligheten

Trenerteamet til A-laget til Amazon Grimstad ønsker å rette en stor takk til alle frivillige for deres innsats i forbindelse med søndagens hjemmekamp mot Molde.

Søndag morgen kom et uventet og umeldt snøvær over Grimstad. Banen ble snølagt på kort tid og det ble fort klart at kampen måtte utsettes for å få istand banen. Det var da vi virkelig fikk sett frivilligheten på sitt beste.

Den innsatsen som legges ned av alle de rundt 30 personene som stiller opp med snøskuffer og bidrar for å klargjøre banen er enorm. På 1 1/2 time var plutselig banen grønn igjen takket være den enorme innsatsen. Dette er noe både jentene, klubben og ikke minst trenerteamet i Amazon Grimstad FK setter stor pris på, slik at vi fikk avsluttet på gresset på Levermyr.

Vi setter selvfølgelig også stor pris på alle som stiller opp i kiosken, stiller opp som vakter, som ballhentere, og til de som bidrar med å levere mat og drikke til garderobene. Vi setter stor pris på absolutt alle i og rundt klubben som bidrar til at trenerteamet kan tenke sport på kampdagene.

Takk for en fantastisk innsats i årets sesong og nå krysser vi fingrene for at vi får hjelp til å holde plassen.

Hilsen Trenerteamet i A-laget til Amazon Grimstad FK

Vi kommer tilbake med kampreferat og bilder senere!