Surt tap mot Klepp på bortebane

Vi startet kampen fint og hadde klart mest ball de første minuttene. Klepp lå i perioder meget lavt i banen og gjorde det vanskelig for oss å trenge gjennom. Vi slet med å komme til de store sjansene i første omgang og da det var spilt 25 minutter utnyttet Klepp at vi var i ubalanse og satt inn 1-0. Minuttet etter doblet Klepp ledelsen etter en lang ball som ble stusset gjennom vårt forsvar. Utover i omgangen kom vi til noen halvsjanser, men det ville seg ikke. Vi gikk til pause på stillingen 2-0.

Etter hvilen kom vi igjen best i gang, men uten å komme til de store sjansene ble vi igjen hardt straffet. Da det var spilt 54 minutter fikk Klepp corner, og satt ballen i mål til 3-0 ledelse. Nok en gang fikk hjemmelaget scoring mot spillets gang. Vi fortsatte å presse på for utligning og hadde mye ball i laget, men vi klarte fortsatt ikke å skape de store og avgjørende sjansene. Da det var spilt rundt 70 minutter fikk vi straffespark som Marina Jensen satt trygt i mål, dette ble også vår første og eneste scoring i kampen. Det endte 3-1 på Klepp stadion.

Det var en skuffet hovedtrener etter kampslutt i en kamp hvor vi store deler var best.

– Det var en kamp hvor vi fikk ha mye ball og Klepp lå mye i lavt press. Store perioder av kampen spilte vi 10 mot 11 på Klepps banehalvdel. De forsvarer seg godt og gjør det ekstremt vanskelig å bryte gjennom den lave blokken. Vi blir også snytt for ett straffespark som øker frustrasjonen. Vi løfter oss i andre omgang hvor vi er litt mer modige, flytter pallen hurtigere og får satt Klepp under økende press. Vi manglet rytme i det oppbyggende spillet vårt som gjør at vi tidvis ikke får brukt rommene vi ønsker å spille i. Vi følte det var et veldig frustrerende kampbilde, men gratulerer med seieren til Klepp, sa en skuffet Andreas Schoute.