Surt tap i årets siste hjemmekamp

Det endte dessverre med tap mot Medkila i det som var årets siste hjemmekamp. Det var ekstra surt da dette var en kamp vi følte vi var det førende laget i store deler av kampen, men det endte dessverre 0-1 på Levermyr Stadion i dag.

Vi hadde stort sett god kontroll bakover i banen og Medkila kom til få eller ingen gode sjanser i løpet av første omgang. Våre stoppere i Kelsey, Mette og Ingrid hadde god kontroll på det Medkila kom med og de var ikke i nærheten av å score. Fremover i banen hadde vi fint driv og vi kom til noen gode halvsjanser, men det ville seg ikke. Vi kom både til gode avslutninger og innlegg, men vi ble rett og slett for svake i motstanderens sekstenmeter. Vi fortsatte dog å presse på og var det laget som nærmest en scoring før pause. Stillingen var dog 0-0 når dommeren blåste av første omgang.

Etter hvilen kom Medkila litt mer med i kampen og da det var spilt 50 minutter satt scoringen for bortelaget, og stillingen var 0-1 på Levermyr. I løpet av omgangen tok vi mer og mer over igjen, men kom aldri til noen gode 100% sjanser og vi slet litt på siste tredjedelen. I oppbyggingsfasen var vi meget gode og til tider lekte Vårin med Medkila spillerne på sin side, både i første og andre omgang. Medkila stod bra i mot defensivt og gjorde det vanskelig for oss når vi etter scoringen ble jagende. Kampen endte til slutt 0-1 og vi er skuffet etter å ikke få med noen poeng i en kamp vi rett og slett var det beste laget.

Bytter:
67´ Mari ut, Julie inn
75´ Johanna ut, Lykke inn
75´ Mina ut, Frida inn

Etter kampen tok vi en prat med trener Tommy Egeli, hør hva han hadde å si i intervjuet her: