Surt overtidstap mot Viking

Vi holdt god stand i over 90 minutter, men 93:55 ut i kampen smalt det i feil nett på Levermyr.

Jentene fulgte kampplanen til punkt og prikke, og vi klarte å luke bort Viking sine styrker i stor grad. Vi lå godt strukturert, alle jentene jobber som galeislaver med 100 % lojalitet til kampplanen.

Viking hadde riktignok mye ball, men de skapte kun et par gode sjanser i begge omgangene. Vi skapte også våre sjanser på gode overganger og kunne fort ha scoret ved Frida Holmøy ved et par anledninger. Blant annet har hun en lobb som går i nettveggen.

93:55 ut i kampen smalt det derimot. Vi slapp opp presset og Karen Rygg Ims får fritt leie inne i 16-meteren, før hun satt ballen i mål og Viking vant 1-0.

Vi er uansett stolte og imponerte av arbeidsinnsatsen jentene la ned for hverandre søndag, og det som et omtrent helt nytt lag. Fortsetter vi med den lagmoralen hvor alle jobber for hverandre, så tror vi at vi kan bite godt fra oss utover sesongen.

Det nye prosjektet til Amazon Grimstad er kun i startfasen og mye handler om å etablere en trenings- og kampkultur i første omgang, så får resultatene komme naturlig.

Vi takker også til alle tilskuere som tok turen til Levermyr i solskinnet søndag.

(Kampfakta følger under bildet)

Neste kamp er borte mot Frigg førstkommende lørdag klokken 14:00. Kampen kan følges i sosiale medier.