Strålende gjennomført bortekamp

Hovedtrener Steinar Pedersen var godt fornøyd med innsatsen og prestasjonen til jentene i dagens kamp. Her er et referat fra sjefen:

Det kjennes veldig godt å innkassere årets første seier, når vi i dag kunne reise hjem fra Røa Kunstgress med 1-0 seier i bagasjen.

Etter en hektisk start på kampen der Røa stresset oss høyt og fikk litt trykk på oss, klarte vi å få roet spillet noe. Vi ble bedre med ball i eget lag og presset fungerte mye bedre enn sist helg. Vi klarte å tvinge fram flere gode brudd som resulterte i gode overganger og sjanser. Veldig fortjent at vi går til pause med ledelse 1-0 etter en fin scoring av Vårin Vik. I løpet av første omgang klarte Røa kun å skape én stor sjanse på oss. Men der var Kristin med en veldig god redning. En første omgang vi er godt fornøyd med, med god struktur i laget og strålende jobbing av samtlige.

I andre omgang bølget det litt frem og tilbake der vi ikke klarte å utnytte flere potensielt gode angrep til å skape store sjanser, samtidig som vi hadde veldig god kontroll defensivt. Mot slutten av kampen klarte Røa å skape et godt trykk på oss uten å trenge helt gjennom. Vi stod godt opp i duellspillet bak og fikk klarert unna det som kom av innlegg.

Vi rir det av og vinner fortjent 1-0. Fint å se klar spillemessig framgang fra forrige helgs kamp mot Lyn. Vi gleder oss til en ny god treningsuke og kamp mot Fart IL i Risør førstkommende lørdag.

Bytter:
65´ Julie ut, Emma K inn
65´ Kelsey ut, Lisbeth inn
65´ Frida ut, Idun inn
78´ Marina ut, Mina inn
84´ Vårin ut, Kamilla inn

Dagens startellever var:
Kristin, Ingrid, Ina, Mette, Frida, Vårin, Hedda, Kelsey, Marina, Julie, Kari