Stolt sponsor av Amazon Grimstad FK: LillesandHus

Vi vil de kommende ukene presentere våre flotte sponsorer. Uten våre sponsorer hadde det ikke vært mulig å videreføre en toppsatsing på kvinnesiden i Amazon Grimstad FK. Samtidig gjør våre sponsorer det mulig å utvikle vår barne- og ungdomsavdeling hvor 150 jenter fra 6-17 år hver uke får drive med idretten vi alle elsker.

Først ut er LillesandHus – en annerledes husleverandør. De er ingen fabrikk. Deres fagfolk bygger huset ditt på din egen tomt – planke for planke. De er på fornavn med kundene sine, og du får din egen kontaktperson som hjelper deg gjennom alle trinn i byggeprosessen.

– Vi er stolte over å sponse Amazon Grimstad FK og verdsetter jobben som gjøres for å legge til rette for topp- og breddefotball på jentesiden i Grimstad», uttaler Thomas Wilson, hovedeier og daglig leder i LillesandHus.

– Det er viktig at vi i det lokale næringslivet er med og støtter opp rundt arbeidet som gjøres slik at Amazon Grimstad FK kan opprettholde sin toppsatsing og samtidig ha et godt tilbud til barn og ungdom» avslutter Wilson.

Vi i Amazon Grimstad FK er veldig takknemlige for å ha LillesandHus med på laget! 

Besøk LillesandHus sin hjemmeside: https://lillesandhus.no/