Sterk seier på hjemmebane

Vi fikk en god start på kampen og allerede etter tre spilte minutter kunne vi gått opp i ledelsen etter en dobbeltsjanse. Etter dette var det relativt jevne minutter før vi fikk en kalddusj når TIL2020 satt inn 0-1 etter 20 spilte minutter. Utover omgangen jobbet vi på for scoring uten å skape de store sjansene, det ville seg ikke og vi gikk til pause på stillingen 0-1.

Etter hvilen tok det ikke lang tid før vi satt inn utligningen. Etter godt forarbeid av Hedda K. Hansen dunket Emma Pettersen ballen i mål fra kort hold da det var spilt 53 minutter. Resten av omgangen klarte vi å ligge godt i rammen defensivt og fikk satt TIL2020 under hardt press offensivt i banen. Vi lyktes godt med det høye presset og da det var spilt 72 minutter ble Pettersen servert igjen. Savannah Francis slo et godt innlegg, hardt og lavt, og Pettersen satt ballen kontant i mål og vi jublet for 2-1 ledelse. Resten av omgangen hadde vi god kontroll defensivt og vi fikk en fortjent seiere etter en mye bedre andre omgang.

Hovedtrener, Andreas Schoute, var svært fornøyd med jentenes prestasjon, spesielt i andre omgang.
– Dette var en ekstremt sterk prestasjon av jentene mot ett godt TIL lag. Første omgang var for dårlig av oss, vi var slurvete i pasningsspillet, hadde for store avstander som fikk konsekvenser for gjenvinningsspillet og avviker i for stor grad fra kampplanen. Mens i andre omgang så var vi presist der vi skulle være og spilte trolig årets beste omgang. Rytmen i angrepsspillet vårt var ekstremt godt og presspillet var mye bedre. Utrolig gøy å se Emma Pettersen spille en så god kamp. Etter å ha vært preget av mye skader så er dette ekstremt godt levert av Emma, avsluttet en fornøyd trener.

Takk til alle som møtte opp på stadion og støttet oss i dagens kamp💚 Heia Amazon!

Vi har hjemmekamp neste runde i NM, 15.juni kl. 18:00, da kommer toppserielaget Vålerenga på besøk!

Neste seriekamp på stadion spilles lørdag 18.juni kl. 14:00, da er det Øvrevoll Hosle som er gjester.