Sterk lagseier

Etter scoring i det 27 minutt endte kampen 0-1 og vi kunne juble for nok en trepoenger når vi når går inn i en sommerpause uten kamper. Hovedtrener Steinar Pedersen oppsummerte kampen slik:

En kamp som viser karakter og lagmoral, etter en dramatisk inngang til dagens kamp mot Kil/Hemne.

Kristin Rage er uheldig å vri kneet på oppvarming og kunne ikke spille. Vi krysser fingrene for at Kristin ikke er alvorlig skadet og håper hun er rask tilbake. I og med at vi reiste til Trøndelag med bare en keeper i troppen måtte utespiller Mari Storli stå i mål gjennom hele kampen. Jeg er mektig imponert over Maris innsats mellom stengene og måten laget håndterer en meget utfordrende situasjon i minuttene før kampstart.

Første omgang leverer vi veldig bra fotball og spiller kanskje vår beste offensive omgang for året.
Etter 27 minutter utfordrer Kari nedover høyresiden, hun slår langs bakken inn i feltet hvor Marina kunne sette ballen enkelt i mål upresset, og vi tok da fortjent ledelsen 1-0. Resten av omgangen har vi god kontroll og fortsetter å skape muligheter, men pauseresultatet var likevel 0-1.

Andre omgang blir også i dag preget av at vi er litt for upresise i angrepsspillet som gjør at vi blir satt under litt press. Vi forsvarer oss meget godt både på innleggsituasjoner og dødballer og bakerst fikser Mari det som kom av avslutninger. Mot slutten av omgangen kunne vi doblet ledelsen, men avslutningen gikk utenfor mål. Men det holdt likevel helt inn, og kampen ble avsluttet på 0-1.

3 nye poeng sikres gjennom sterk mentalitet og enorm lagmoral. Jeg er veldig fornøyd med jentenes karakter og nå kan vi ta noen veldig fortjente feriedager og være fornøyd med 5 seiere og 1 uavgjort på de siste 6 kampene.