Sterk hjemmeseier mot Grei

Vi startet kampen klart best og i første omgang var det omtrent kun vi som hadde ballen. Grei var omtrent ikke over på vår banehalvdel de første 25 minuttene og etter 28 minutter gikk vi fortjent opp i 1-0 ledelse. Fra rundt 20-25 meter bestemte Johanna seg for å teste skuddfoten og ballen sklei lekkert langs bakken inn i lengste, utakbart for Grei sin keeper. Vi fortsatte å kjøre kampen og like før pause økte vi ledelsen til 2-0. Da var det Dyngis som bestemte seg for å ta med seg Grei forsvaret på løpetur. Ingen klarte å stoppe Dyngis og hun satt ballen fint i lengste. Lagene gikk til pause på stillingen 2-0.

Etter hvilen inviterte vi Grei litt mer med i kampen. Men de klarte likevel ikke skape de store sjansene de trengte for å redusere. Vi fortsatte å jage på, men vi måtte dog vente til det 88. spilleminutt før vi økte ledelsen enda en gang. Da var Julie på tå og satt ballen fint til side for keeper, og vi økte ledelsen til 3-0 like før slutt.

Vi var det beste laget gjennom hele kampen, var aggressive i presset og spilte vårt spill, noe vi fikk godt betalt for. Vi vil også gratulerer Julie med sin første Amazon-scoring og Kristin med sin andre smultring for sesongen. Hør intervju at Egeli og Kristin nederst i saken.

Bytter:
63´ Mina ut, Emma inn
63´ Veronica ut, Tuva inn
80´ Lisbeth ut, Kathrine inn
80´ Hedda ut, Julie inn
89´ Dyngis ut, Mari inn

Vi skal kose oss med seieren resten av helgen, men til uken venter en ny tøff treningsuke etterfulgt av bortekamp mot Hønefoss BK, lørdag 19.09 kl. 15:00.