Sterk borteseier mot Åsane

Vi spilte en sterk kamp mot et godt Åsane lag og tok med oss tre poeng hjem fra Bergen, og med dette tok vi årets andre trepoenger på bortebane. Vi er meget fornøyde med nok en sterk lagseier.

Vi møtte et topplag i Åsane, og de besitter en løpskapasitet som få andre lag har. De første 20 minuttene måtte vi velge bort noe press, og løpe korteste vei for å løse motspillet. Kristin Rage i mål stod en meget bra kamp, og hennes første omgang luktet det toppklasse av! De siste 25 minuttene av første omgang var det vi som trillet ball og vi lot Åsane løpe fra seg.

I andre omgang risikerte vi mer for å gå for seier, og da fikk Åsane flere skumle overganger. Det var allikevel vi som lyktes med vår taktikk og når det var spilt 63 minutter var Ingrid Bergland høyest og tøffest i feltet, og hun stanget inn 0-1 på corner. Resten kampen var vi mer rutinerte enn Åsane i begge ender av banen, selv om de sikkert er fornøyd med mer ballbesittelse. Kampen endte på stillingen 0-1.

Det var igjen en solid innsats av jentene og når Kelsey Hood og Ingrid Bergland lukter 3 poeng, så går de foran og får med seg hele laget på en fremragende måte👌 Vi ser oppover på tabellen og er klare til å kjempe om enda fler poeng resten av sesongen.

Bytter:
30´Pedersen ut, Abrahamsen inn
77´Pettersen ut, Vik inn
87`Salmijärvi ut, Ausland inn

Nå starter vi en ny treningsuke og retter snuten mot neste kamp. Den spilles søndag 30.august klokken 13:00 på Levermyr stadion. Da kommer KIL/Hemne på besøk.