Sommerhilsen fra Martin del 2

Martin skriver her om spillerlogistikk og høstsesongen!

Spillerlogistikk

Spillerlogistikken foran høsten har allerede startet og vi kunne tidligere i vår annonsere at Mari Flatø Golmen har signert for oss.

Foran høsten er vi på jakt etter en signering til etter at vi nå kan ønske Maren Evenstad velkommen til klubben. Maren er en ung, lærevillig og viljesterk forsvarsspiller fra Kongsvinger. Hun har gått på NTG og kommer nå til oss. Vi gleder oss til å få deg til Grimstad Maren. Dermed er vi nå på jakt etter 1 midtbanespiller og er godt i gang med prosessen. 

Samtidig som vi skal hente noen inn er det noen som takker av for denne gangen her i Amazon:
Takk til Kristine Strømnes som kom til oss foran 2023-sesongen fra Sarpsborg. Det har vært utrolig gøy, lærerikt og givende det samarbeidet vi har hatt med deg. Samtidig som du kom til oss byttet du også skole til KKG i Kristiansand. Her har du hatt en hverdag full med fotball og toppsatsing hvor du har tatt store steg. Samtidig har du også vokst mentalt og du har blitt en utrolig flott person. Takk for nå, og masse lykke til videre! Vi heier på deg.

Takk til Julie Lossius som kom tilbake til oss i sin sommerferie.
Du kom foran Nanset-kampen og har bidratt enormt. Selv om det ikke ble noen mål har du allikevel vært avgjørende for mange av jentene på laget. Lekenheten din i spillet, personligheten din og kulturen du har vært med å forme er det uvurderlig at vi har fått lånt denne våren.

Takk til Tuva Hodne som kom foran Bryne-kampen. En lærevillighet og personlighet som vil bli savnet. Du har en tillit fra alle som spiller rundt deg, og vi vet du ordner opp. Samtidig byr du på deg selv offensivt og kommer til gode muligheter fra din venstre back rolle. Din evne til å putte laget foran og hjelpe jenter som er nye på dette laget har betydd mer enn du tror. Alle lag trenger ei som deg Tuva.

Thank you to Alyssa Grivaz. Now it´s time to recover and turn your focus into your studies in Switzerland. Although it only was 4 games before you turned a ligament versus Bryne at home, your humility and experience is something we will carry on forward. We are all cheering for your recovery back to the pitch and excited to see your next step.

Høstsesongen
Nå venter høstsesongen foran oss og vi er motiverte, tente og klare for hva den har å tilby. Vi skal krige om 24 poeng samtidig som vi skal fortsette den positive utviklingen fra våren. Det er ekstremt viktig at vi fortsetter veien mot suksess som vi definerer som å vise seg fra sin beste side og være konkurransedyktige mot de beste lagene i serien, som vi har vist i vår. Så er det viktig at vi utvikler oss som individer og kollektiv slik at vi blir sterkere sammen. Tabellen viser at det er 3 poeng opp til fjerde plassen, 6 til tredje plassen, 8 til andre plassen og 11 til førsteplassen. Nedover er det 4 poeng til syvende plass, 6 til åttende plass og 7 til niende plass. Så starter arbeidet til jentene og trenere på mandag hvor vi legger grunnmuren og fundamentet inn mot høsten. En viktig oppgave hvor vi må gå inn i hver dag med et ønske om å forbedre oss. 

Mvh
Martin Ek Åsheim

Vår trofaste supporter Henning hilser på Julie da hun var hjemme igjen i grønn drakt