Slik ser årets første treningsuke ut

Mandag starter sesongoppkjøringen inn mot årets sesong. Se hvordan den første uken ser ut.

Amazon Grimstad FK starter vinteroppkjøringen mandag 9. januar. Det blir fire treningsøkter med fokus på å standardisere basisferdigheter og fotballfysiske bevegelser, samt spill. På torsdag kveld etter treningen, så blir det et spillermøte med sesongen 2023 som hovedtema.

Mandag 09/01: kl. 16.30
Tirsdag 10/01: kl. 16:30
Torsdag 12/01: kl. 16.30 + spillermøte om 2023 i etterkant av trening
Fredag 13/01: kl. 16:30

Spillerne møter opp mellom kl. 16:00 og 16:15 (eller før), men skal være ferdigskiftet til senest kl. 16:15. Selve treningen starter kl. 16:30. Merk at spillermøtet vårt blir på torsdag kveld (ikke mandag kveld).

Vi er per nå en basisgruppe i neste uke på 16 spillere, der enkelte får individuelt tilpasset treningsmengde og opplegg, mens de aller fleste er med for full maskin.

Det kommer også prøvespillere og gjestespillere fra både Sørlandet og Østlandet. Spillerne fra Sørlandet kommer gjennom hele treningsuka, mens de som kommer utenfra slutter seg til treningsgruppa på torsdag og fredag. Våre prøvespillere vil komme i ulike perioder utover i januar, og allerede i neste uke skal vi stifte bekjentskap med nye fjes.

I noen prosesser er vi nære signeringer, mens i andre prosesser vil det ta noe mer tid.

Vi ønsker alle våre eksisterende Amazon Grimstad-spillere, prøvespillere og gjestespillere velkommen til årets første treningsuke!