Sesongens første trepoenger

Fortjent seier på Hamar i dag. Det var duket for et tett oppgjør mellom Fart og Amazon. Dagens motstander spilte i Toppserien i 2019, og har vært en talentrfabrikk de siste årene. Både vi og Fart har kommet skjevt ut i sesongstarten, og det bidro til en ekstra spenning før kampstart.

Vi reiste mot Hamar i går med 17 solide spillere, og teamet rundt valgte å bruke kvelden på hotellet til teori og slagplan sammen med laget. Her var det ikke noe som ble overlatt til tilfeldighetene. Fart fikk tilbake seks spillere de har manglet til denne kampen, og flere av dem med erfaring fra Toppserien. Et lag som ikke skal undervurderes av noen på veien videre.

Vi kom best i gang, og før det var spilt to minutter scoret Dyngis og vi gikk opp i ledelsen. Stillingen var da 0-1. Like etter utlignet Fart og stillingen var plutselig 1-1. Men etter 23 minutter var Dyngis frempå igjen og satte inn enda en scoring, og vi ledet kampen igjen. Det var tydelig at den enorme energien til å angripe etter mål i mot, endelig var tilbake. Når det var spilt rundt 54 minutter utlignet Fart igjen. Men det stoppet ikke der. Nok en gang fikk Dyngis mulighetene og hun fikk med det dagens hattrick. Stillingen var da 2-3. Vi fortsatte å presse på og da det nærmet seg slutt satt Johanna Salmijärvi inn 2-4 ledelsen direkte fra hjørnespark. Vi reiser hjem med en sterk seier og fikk endelig årets første trepoenger.

Vi gratulerer laget for å ha vist en enorm vinnervilje, og takker Tommy og Frank som styrte laget med teft gjennom forberedelser og kamp.

Nå ser vi fremover til neste kamp som spilles søndag 16.august klokken 15:00. Da er det Stabæk som er gjester på Levermyr Stadion.