Serieleder Røa ble for sterke

Det var duket for en spennende kamp når serieleder Røa gjestet Levermyr i solskinnet i formiddag.

Vi var forberedt til en tøff kamp og jentene var klare til å krige. Store deler av omgangen klarte vi å holde Røa unna de store sjansene, men offensivt i banen klarte vi ikke skape så mye selv. Da det var spilt 35 minutter satt scoringen for gjestene etter en andreball som havnet rett i føttene på Røa-spilleren som sendte ballen i mål, utakbart for Aspenes. Vi gikk til pause på stillingen 0-1.

Etter hvilen var vi klare for igjen å gå i krigen, men når vi ikke kom til de gode sjansene fremover i banen ble det vanskelig å sette utligningen vi jaget. Bakover stod vi meget godt og vi gjorde det vanskelig for Røa å komme til de gode sjansene. Men da det var spilt 68 minutter satt Røa ballen i nettet igjen og økte ledelsen. Kampen endte 0-2.

Nå skal vi jobbe hardt for å ta flere steg inn mot neste kamp som spilles søndag 10.oktober borte mot Medkila. Takk til alle som møtte opp på stadion og heiet på oss i dag.