Selma går fra Røa til Amazon Grimstad

Selma Nohlqvist-Hansen er klar for sørlandseventyr i Amazon Grimstad.

Selma kommer senest fra Røa der hun primært har spilt for rekruttlaget deres. Hun har samtidig vært i treningsgruppe hos A-laget og har således fått merke på Toppseriefotball. Etter et prøvespill hos oss valgte vi dog å tilby Selma en kontrakt med oss, og den signerte hun torsdag.

Hun står oppført med tre scoringer på 23 kamper i 2. divisjon for Røa forrige sesong, mens før det spilte hun i Asker.

– Selma ga oss et veldig positivt inntrykk da hun var på prøvespill her i Amazon Grimstad. Hun viste frem gode kvaliteter med og uten ball og har flere spennende ferdigheter.  Først og fremst er Selma en midtbanespiller, men hun kan bekle andre roller også. Vi synes hun har et spennende utviklingspotensiale som vi ønsker å optimalisere, sier hovedtrener Leif Tsolis.

– Selma ønsker å trene mye og tåler mye trening. Det er som kjent viktige egenskaper vi nå ser etter i spillere vi henter inn. Da kan de videreutvikles individuelt og inn i et kollektiv, og Selma vil gli rett inn i den tankegangen, fortsetter han.

Også på personligheten scorer Selma høyt i likhet med de andre spillerne vi har fått inn.

– I det menneskelige aspektet følte vi det var full klaff mellom henne og spillergruppa, og med oss i trenerteamet. Vi tror de personlige egenskapene og hennes væremåte passer superbra inn i vår satsing, sier Tsolis.