Seier i sesongavslutningen

I årets siste seriekamp var det duket for en tøff kamp når det var Hønefoss som gjestet Levermyr kl 12.00 søndag 14.november.

Vi kom klart best i gang og hadde kontroll på spille store deler av første omgang. Når det var spilt 13 minutter tok Kari Johnston alt i egne hender og fintet 3 Hønefoss spillere før hun dunket ballen i nettaket, og vi kunne juble for 1-0 ledelse. Etter scoringen fortsatte vi å presse på, men klarte ikke skape de store sjansene. Vi hadde god kontroll defensivt i banen og Hønefoss hadde kun et skudd på mål, en avslutning som vår keeper Marie Aspenes hadde full kontroll på. Like før hvilen presset vi på for å øke ledelsen og når det var spilt 45 minutter økte vi ledelsen til 2-0. Vi holdt trykket oppe i et godt angrep, og Kelsey Hood fikk til slutt lempet ballen lekkert inn på bakre stolpe. Der var Marina Jensen som dunket ballen i mål. Vi gikk til pause på stillingen 2-0.

Etter hvilen var det Hønefoss som kom best i gang, men sjansene de skapte var ikke store nok til å sette våre midtbane spillere og forsvarsspillere ut av spill. Hønefoss fikk dog en nettkjenning, men det ble vinket av for offside og målet ble annulert. Like etter kom vi til en stor sjanse, men skuddet gikk i stolpen og Hønefoss fikk kontroll på ballen. Etter stolpeskuddet klarte vi ikke skape noen store sjanser, og da var Hønefoss nær ved å utligne. Hønefoss-spissen kom til en stor sjanse når hun rundet keeper, men satt ballen utenfor mål når våre forsvarsspillere kom seg på målside. Kampen endte med 2-0 seier og en fantastisk avslutning på sesongen.

Våre tanker går til Hønefoss-spiller Silje Nyhagen. Vi ønsker deg god bedring og håper å se deg på banen igjen så snart som mulig💚