Se terminlisten for 2023

Terminlisten for 2023-sesongen nærmer seg satt. Se hele kampoppsettet her.

Forrige helg var trenerteamet til Amazon Grimstad på seminar og terminlistemøte hos NFF i Oslo. Der ble det meste av terminlisten spikret, med noen forbehold.

– Vi var selv veldig fleksible ift. reisende lag som skal møte oss på Levermyr, og lot de som regel bestemme kamptidspunkt. Det så lenge det ikke kolliderte med Jerv sitt A-lag, som vi deler bane med. Samtidig fikk vi stort sett god tilrettelegging hos de fleste lag ift. våre bortekamper, sier assistenttrener Andreas Kristoffer Berge.

Det gjenstår likevel å spikre noen kamper. Kampene mot rekruttlagene til Vålerenga, Avaldsnes og Rosenborg blir spikret etter Toppseriens terminlistemøte, da dette skal koordineres med A-lagene deres. Samtidig venter vi bekreftelse fra et par klubber.

Lokaloppgjørene mot Arendal har vi bestemt at vi kommer nærmere tilbake til ift. at dette er lette kamper å endre på, siden det ikke innebærer store reiser.

I de to siste serierundene skal alle kamper gå likt, så de er satt til søndag kl. 11:30 i nest siste runde og søndag kl. 12:00 i siste runde.

I terminlisten under er også NM-rundene lagt inn. De står uten motstander, men med dato ift. hovedterminlisten.

Her er hele terminlisten: