Rosenborg kommer på besøk

Søndag ettermiddag tar vi imot Rosenborg 2 til dyst i solskinnet på Levermyr. Se også intervju med Ida.

Trønderne har fått en god start på sesongen og har kun tapt to kamper så langt. De startet med to strake firemålsseire, før de fikk tre uavgjorte på rad. De to siste oppgjørene har de riktignok tapt mot henholdsvis Arendal borte og Haugesund hjemme.

Rosenborgs A-lag har vært et av Norges beste fotballag de seneste årene og rekruttlaget deres har også for vane å prestere bra. Laget består av en god gjeng med unge fremadstormende spillere fra Trønderlag, samt at de kan ta med seg spillere ned fra A-laget til kamper i 2.divisjon.

Det er absolutt ikke noe dårlig lag vi møter søndag, uansett om de har med seg A-spillere eller ikke. Laget er nok lystne til å stoppe tapsrekken på de to tapene, så det er nok absolutt et heltent Rosenborg-lag vi kommer til å møte.

Vi ser likevel muligheter til å kunne tukte trønderne. Spillet vårt har variert svært så langt i år, men tar vi med oss innsatsen og moralen fra cupkampen på onsdag er alle muligheter åpne.

Forruten Petrine Strand som dessverre tok korsbåndet forrige helg, så er troppen skadefri og vi stiller med en bred tropp til søndagens kamp.

Kampstart er klokken 14:30 på Levermyr Stadion. Kampen streames ikke, men kan følges på våre sosiale medier underveis, men det absolutt beste er å ta den fine solskinnsdagen utendørs på tribunen på Levermyr.

Se for øvrig intervju med Ida Livgård Jensen foran kamp: