Poengdeling mot Åsane

I går, lørdag, var det duket for nok et spennende oppgjør på Levermyr stadion når Åsane var gjester. Det var igjen tid for et toppoppgjør og nok en gang, på kort tid, var det Åsane det skulle spilles mot.

Vi kom godt i gang og startet kampen klart best. Med ball i laget og det gode spillet vårt, er det svært få som kan stoppe oss. Da det var spilt 17 minutter kunne vi juble for scoring, og nok en gang var det Johnston som noterte seg på scoringslisten, da hun dunket ballen i mål fra 6-7 meter etter et hjørnespark. Vi gikk opp i en fortjent 1-0 ledelse. Resten av første omgang produserte vi noen små sjanser, men ingen som resulterte i mål. Åsane hadde en god mulighet i starten av omgangen, men de produserte heller ikke de store sjansene.

Utover i andre omgang fortsatte vi å produsere halvfarlige sjanser, men ingen som satt Åsane keeperen skikkelig på prøve. Defensivt stod vi en meget god kamp, og slapp Åsane til svært lite. Det så lenge ut som Johnston sin scoring i første omgang skulle gi oss tre viktige poeng, men fire minutter på overtid utnyttet Åsane en dødball som de fikk pirker i mål, og utligningen var et faktum. Dommeren blåste av kampen, og det stod da 1-1 på tavlen på Levermyr Stadion. Selv om jentene var skuffet etter kampen, var det en god kamp av jentene, men en jevn kamp.

Hovedtrener Steinar Pedersen hadde følgende å si om poengdelingen:

— Gårsdagens kamp mot Åsane endte med en solid nedtur helt på tampen av oppgjøret. Det å tape poeng på overtid er noe av det sureste fotballspillere og trenere kan oppleve. Vi har gjennom våren hatt en veldig god evne til å holde på ledelsen og bikke jevne kamper i vår favør, dette har ført til at vi er med å kjempe i toppen. Gårsdagens kamp var et steg i riktig retning.