Oppdatering før første treningskamp

Lørdag 13:00 starter treningskampen mot Randesund – den første av syv treningskamper i vinter. 

Vi har hatt en fin oppstart i januar hvor vi har brukt tiden godt på flere fronter. Spillerlogistikk, kartlegging av de fremste talentene i Grimstad-regionen og god innsats på treningsfeltet. 

På spillerlogistikken kan vi snart si oss ferdig etter å ha signert Camilla Carlsen, Gina Lein Kjølgård, Juliane Bringsvor, Kristine Væting, Emilie Smådal, Ida Marie Kjorstad og samtidig flyttet opp flere talenter fra egen utviklingsavdeling. Nå skal de siste 2-3 brikkene på plass før vi kan si oss fornøyd med stallen. 

I kartleggingen av unge spillere har vi invitert inn spennende talenter fra flere klubber i regionen. Dette er en viktig prosess for å kunne tenke langsiktig og bærekraftig som klubb. Vi ønsker at flere unge Grimstad-jenter skal kunne være fremtiden for vårt A- lag. Da er kartleggingen viktig og samtidig ha et godt forhold til klubbene rundt som gjør en fantastisk jobb med å sørge for gode jente-miljøer hvor utviklingen kan dyrkes. I desember åpnet vi treninger for egen utviklingsavdeling hvor Matilda Stige Lindal, Sara Smedsrud Hansen og Mia Helene Moy Jacobsen ble belønnet med A-lagskontrakt. 

På feltet har vi kommet godt i gang etter en noe trøblete oppstart grunnet de enorme snømengdene. Her må vi berømme Grimstad kommune med et fantastisk stykke arbeid som har fått banen fri for snø og sørger for at vi kan legge grunnlaget hver dag på trening, det setter vi pris på. Tusen takk! 

Treningsuken vår er lagt opp slik at vi skal kunne rekke å gå igjennom alle spillets faser i løpet av én uke. Mandager er det individuelt fokus lagt opp etter spillernes utviklingsmål. Tirsdag handler det om 1v1 ferdigheter offensivt og defensivt. Onsdag går vi inn på offensiv samhandling. Torsdag snur vi på det og går på defensiv struktur. Fredag er en repetisjon på hele uken hvor vi setter alt inn i helhet med 11v11.

Nå står vi ovenfor vår første test, noe som blir utrolig spennende og gøy. Vi venter fortsatt på at nysigneringene tilslutter seg troppen i løpet av februar og får en fantastisk mulighet til å se flere av de unge talentene vi har hatt på trening i aksjon samtidig som vi har med oss en god base med re-signerte spillere. Vi ser frem til å ta godt imot Randesund og en fin kamp!

Mvh

Martin Ek Åsheim