Ny hjemmeseier på Levermyr

Fort Levermyr fortsetter å levere. Søndag ble det 1-0-seier over Avaldsnes 2 og vi har nå holdt nullen i fire strake kamper hjemme på Levermyr Stadion.

Søndagens kamp var en 2.divisjonskamp med et voldsomt tempo fra begge lag. I førsteomgang har vi de største sjansene, men lykkes ikke foran mål til tross for blant annet en avslutning alene med keeper.

I andreomgang fikk vi satt på trøkket med en gang og det skulle komme på et frispark. Kamilla Bruhjell slår frisparket fra egen banehalvdel, før Kaia Wilson stusser ballen videre. Inn bak backen til gjestene kommer Lise Farstad. Alene med keeper setter hun inn 1-0-scoringen.

Se scoringen:

Vi var nære å øke ved flere anledninger og hadde blant annet en avslutning over da Martha Sagebakken Omdal fikk stå alene inne i 5-meteren.

Defensivt slapp vi til ekstremt lite. Vi vant duellspillet i egen boks og det nærmeste Avaldsnes kom var under litt klabb og babb som vi fikk klarert.

Jentene skal ha voldsom skryt i dag. Den innsatsen de legger ned er enorm. De løper i makstempo til de ikke kan stå på bena lenger og flere gikk helt i kjelleren og lå rett ut av utmattelse etter kampen. Jentene vinner duellspillet og andreballene, noe som gjør at vi skaper flere store målsjanser.

– Vi har lett litt etter den desperasjonen for å vinne, og har slitt litt med presspillet i det siste. I dag slapp vi oss løs, sier hovedtrener Leif Tsolis til Agderposten etter kamp.

En fortjent seier i en kamp som fort kunne endt med større sifre. Samtidig holder vi nullen for fjerde gang på rad på Levermyr.

Dagens startoppstilling

Det gjør at vi klatrer over streken og det var ekstra moro å se at vi fikk trykket på de riktige knappene hos jentene som virkelig gir alt og legger ikke noe imellom. I dag var det en stor lagseier der alle både på og utenfor bidro sterkt.

Neste kamp er en ny hjemmekamp. Neste lørdag kommer Tynset på besøk klokken 14:00. Møt opp å støtt jentene mot tre nye poeng og jakten på å klatre ytterligere på tabellen.

Nå gjenstår det nemlig fem serierunder og det er hele syv lag i nedrykksstriden. Samtidig møter vi tre av de på de siste fem kampene og vi har således mye spennende kamper i vente.

– Vi har lagt under streken stort sett hele året. Det tror jeg kan være en fordel nå. Men denne seieren i dag, tror jeg nok at det er noen andre lag rundt omkring som kjenner presset. Vi har hektet oss virkelig på, sier Tsolis til Agderposten.

Vilde Birkeli ble av en lokal jury kåret til dagens Amazon-kriger.

KAMPFAKTA:

Amazon Grimstad FK:
Maria Haugen Bueie, Ida Livgård Jensen, Jenni Heng Walaunet, Lisa Lia, Kamilla Bruhjell (K), Lise Thomassen Farstad, Vilde Birkeli, Kaia Wilson, Martha Sagebakken Omdal, Kim Dolstra, Vilde Johansen Bjørkeslett (Frida Holmøy fra 74. min)

Ubenyttede ressurser: Kristine Strømnes, Inger Sophie Aashein, Julie Stafne Gustad

Scoringer: 1-0: Lise Thomassen Farstad (Kaia Wilson, Kamilla Bruhjell)

Gule kort Amazon: Vilde Birkeli
Gule kort Avaldsnes 2: Ingen