Nok en trepoenger

I dagens kamp var det Grei som var gjester på Levermyr stadion. Hengekampene som egentlig skulle vært spilt 29.august skulle endelig få et resultat.

Vi kom klart best i gang, men det var ikke før vi hadde spilt litt over halvtimen at vi skulle sette den første ballen i nettmaskene. Da det var spil 36 minutter kunne vi juble for 1-0 ledelse når Marina Jensen satt ballen i mål fra kloss hold etter et fint innlegg. Vi fortsatte å presse på, men klarte ikke øke ledelsen og like før pause satt Grei inn utligningen. Vi gikk til pause på stillingen 1-1.

Etter hvilen var det vi som igjen åpnet best og kun 5 minutter ut i omgangen satte Marina Jensen sin andre for dagen. Publikum måtte ikke vente lenge må ny jubelscener. Kun 1 minutt senere var det Emma Pettersen som satt ballen i mål, og 3-1 ledelse var et faktum. I det 57.minutt reduserte Grei dog til 3-2. Vi fortsatte å jage på og kunne fort scoret flere mål i kampen med noen gode sjanser. Det endte 3-2 og vi tok med oss tre poeng som betyr mye for jentene.

Nå gjenstår det kun 1 hjemmekamp av årets sesong. MØT OPP på Levermyr stadion kl. 12:00 søndag 14.november for å gi jentene er verdig avslutning på sesongen!