Nederlandsk midtstopper klar for Amazon Grimstad

En midtstopper med erfaring fra nederlandsk Eredivisie, Serie A og Toppserien signerte torsdag kveld en ettårsavtale med Amazon Grimstad FK og 34-åringen tilslutter seg troppen fra april.

Kim Dolstra (34) står med 113 kamper i Toppserien og 1.divisjon, 77 kamper i nederlandsk Eredivisie + 39 i BeNe-ligaen (sammenslått belgisk og nederlandsk liga i tre sesonger), 5 serie A-kamper, 18 kamper i den islandske Toppserien og 12 Champions League-kamper. I tillegg står hun med landskamper for Nederland og flere yngre landskamper, der hun også var med på å spille J19-EM med Nederland.

I løpet av sine mange år i internasjonal toppfotball har hun vunnet tre seriemesterskap og to cupmesterskap i Nederland, tatt sølv i den islandske cupen, samt sølv i supercupen både i Italia og på Island. Hun har for øvrig også blitt kåret til årets spiller i den nederlandske toppdivisjon.

Det er med andre ord en rutinert og erfaren stopper vi har sikret oss signeringen til.

Etter fem sesonger i henholdsvis Medkila og Grand Bodø kjenner hun også godt til norsk kultur og vi tror derfor hun vil passe fint inn i det sosiale miljøet i gruppa.

Vi gleder oss til å få Dolstra på plass i Grimstad.