Møter Tiller borte

Vi er på plass i Trondheim og klar for å møte Tiller til dyst lørdag klokken 12:00.

Tiller vant sin avdeling i 2.divisjon forrige sesong og spilte kvalifisering om opprykk til 1.divisjon. Der røk de på to knepne ettmålstap mot henholdsvis Porsanger og Grei. Sistnevnte tok opprykksplassen.

De har hatt en middels start på sesongen i år. De røk på tap mot RBK 2, Molde og Arendal, mens de har slått Herd og Tynset med store sifre. I tillegg slo de 1.divisjonslaget KIL/Hemne 2-0 i cupen, samt spilte 0-0 mot Viking i en kamp de blant annet brant et straffespark.

Sist kamp ble det derimot en 6-0-seier borte mot Tynset og det er et meget bra lag vi møter.

Tiller består av en rekke spillere som har vært med på storhetstiden med blant annet J16-NM-gull og J19-gull i Norway Cup. Laget har i tillegg en del tidligere Toppserie- og 1.divisjonsspillere i stallen. Gjennom sin spillerutvikling har de og vært med på å videreutvikle spillere til Rosenborg sitt Toppserielag, som blant annet Emilie Marie Joramo, som i fjor ble kåret til årets spiller i Toppserien av Kvinneidrett.no.

Vi på vår side kommer fra en god treningsuke og ikke minst en god opplevelse hjemme mot RBK 2 sist runde. Da ble det en 4-0-seier etter scoringer fra Lise Farstad, Kristina Grøndal, Julie Lossius og Mia Huse. Nå ønsker vi å fortsette fremgangen både i det offensive og det defensive spillet vårt og ta en borteskalp. I tillegg skal det nevnes at Kamilla Bruhjell er tilbake fra sin karantene og vi stiller dermed en karantenefri og en nærmest skadefri tropp i lørdagens kamp (kun Petrine Strand og Emma Sannæs Kristiansen ute med korsbåndsskader).

Vi spiller for øvrig i våre gule bortedrakter under lørdagens oppgjør.

Kampstart er lørdag 10/06 klokken 12:00. Kampen streames dessverre ikke, men du kan følge den live på våre sosiale medier.