Medkila kommer til Levermyr

Klokken 13:00 i morgen er det duket for årets siste hjemmekamp når Medkila gjester Levermyr stadion. Sesongen har flydd forbi og det gjenstår kun to kamper av årets sesong. Vi ligger på en sjetteplass på tabellen og kan dessverre ikke få en bedre plassering i årets sesong. Det er likevel viktig for oss å holde på sjetteplassen og det er derfor to viktige kamper som spille denne helgen og ikke minst bortekampen mot Stabæk neste helg.

Vi tar som sagt i mot Medkila til kamp og vi vet det kommer til å bli en tøff kamp. Medkila ligger på andreplass på tabellen og for å sikre seg en andreplass trenger mest sannsynlig de også poeng i en eller gjerne begge de gjenværende kampene. Bortekampen mot Medkila endte dessverre med 4-1 tap, og vi er veldig klare for å revansjere det når de kommer til Fort Levermyr. Vi skal gi alt for å vinne og håper på å få med oss tre viktige poeng i «sesongavslutningen» på Levermyr stadion i morgen. Vi håper vi ser deg på stadion for å heie oss frem til tre poeng.

Før torsdagens trening tok vi en prat med Hedda for å høre litt om hvordan treningsuken osv hadde vært, se intervjuet med Hedda her: