Lise Farstad signerer for Amazon

Vi kan med glede meddele at Lise har re-signert for sesongen 2023 og vil bli å se i den grønne drakta på Levermyr også i 2023👏🏻💚

Navn: Lise Thomassen Farstad

Alder: 21 år

Posisjon: Midtbane/ Angrep

Tidligere klubb: Herd

Amazon Grimstad: Inn i sin tredje sesong

 

– Jeg har valgt å signere med Amazon fordi jeg har stor tro på utsiktene og planene til klubben. Amazon er en klubb som vil satse hardt i år. Jeg gleder meg til en ny sesong i grønn drakt. Det blir også spennende å spille i den nye andre divisjonen (selv om vi ikke har tenkt å være der så lenge😉) Spesielt gøy blir det å møte gamleklubben min Herd, sier Lise.

Hovedtrener, Leif Tsolis tror på en god sesong for Lise i den grønne Amazon – trøya:

– Lise er en spiller i sin beste alder, som vi har stor tro på kan få stor utvikling i 2023. Med sine 11 kamper i 1.divisjon i fjor, så ligger alt til rette for en individuell videreutvikling i Amazon Grimstad. Jeg har fått sett mye video fra kampene i fjor, og Lise kan fort vise seg å passe veldig godt inn i vår stil. En spiller som fort kan få en kanonsesong i Amazon Grimstad.

Lise i aksjon på Levermyr! (Foto: Helge N. Olsen)