Tuva Helene Væting Hodne

15 år fra Birkeland

Jeg er yngst på laget og kom til klubben i April. Jeg går på KKG toppfotball i Kristiansand og er venstre beint. Jeg ønsker å utvikle meg best mulig som en fotballspiller og å bli den beste versjonen av meg selv på og utenfor banen. Jeg drømmer om å kunne leve av å spille fotball i toppserien og en dag kunne spille på landslaget. For dette skal jeg jobbe hardt hver dag og bli mer bevisst på de tingene jeg må bli bedre på, sette dem som mål og utføre dem. Jeg syntes det er veldig gøy å spille på dette laget hvor det er et høyt nivå og folk er seriøse om fotballen, imens det er et godt samhold og alle blir godt ivaretatt. Å spille sammen med andre som vil nå langt i fotballen er motiverende, tøft, krevende og utrolig gøy. Jeg tror det er en stormulighet for god utvikling med alle de gode trenerne og lagspillerne her i Amazon.

Posisjon på banen:

Venstreback og venstre ving

Tidligere klubber:

Birkenes il og Randesund il.

3 gode egenskaper:

Treningsvillig, har stor løpskapasitet og er hardtarbeidende.

3 litt mindre gode egenskaper:

Sjenert, beskjeden og har ofte alt for store krav til meg selv.

Fun fact

Har hoppet i strikk, men syntes det var så skummelt at instruktøren bare lo av meg og lurte på om det var jeg som hadde «det derre dødsskriket». Det var det.

Shopping Cart