Mina Sofie Grøtterød Pedersen

17 år fra Randesund, Kristiansand

Min ambisjon er å bli fotballproff, slik at jeg kan leve av det og kunne representere det norske A-laget. Jeg er vokst opp med å spille fotball med guttene, noe som jeg har elsket. Nå går hverdagene i skole(KKG toppidrett), trening og sove noe som egentlig er ganske greit. Resten av fritid bruker jeg i Randesund Misjonskirke. Jeg har to søsken som er flinke til å irritere og foreldre som så si ser alle fotballkampene mine.

Posisjon på banen:

Midtstopper

Tidligere klubber:

Randesund Idrettslag

3 gode egenskaper:

Lagspiller, inkluderende og utadvendt.

3 litt mindre gode egenskaper:

Sta, dårlig sangstemme og ekstremt dårlig taper.

Fun fact

Jeg kan alle Kaptein Sabeltann sangene.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart