Mette Lorentzen

26 år. Jeg kommer fra en lille by, Rødding, der ligger i Sønderjylland i Danmark. Her voksede jeg op med min mor, far, tvillingesøster og lillesøster.

Har 1 år tilbage af min master i jus og økonomi ved Syddansk Universitet. Jeg bor i en lejlighed i Grimstad med de andre foreigners Johanna og Marjukka. 🙂
Fodbold har altid været en kæmpe del af mit liv og jeg elsker spillet, sammenholdet og at sejre. Derfor håber jeg at bevare denne glæde for fodboldspillet mange år fremover. Herudover ønsker jeg utroligt meget at rykke op med Amazon til Toppserien. Klubben fortjener det virkelig.

Posisjon på banen:

Midtstopper

Tidligere klubber:

Spillede i barndomsklubben Rødding IF indtil jeg som 14-årig skiftede til KoldingQ. Her spillede jeg i 10,5 år inden turen gik til Amazon Grimstad FK.

3 gode egenskaper:

positiv, loyal og omsorgsfuld.

3 litt mindre gode egenskaper:

dårlig taber (og vinder) og kan diskutere lidt for længe hvis jeg mener jeg har ret.

Fun fact

Er obsessed med Harry Potter og har en tryllestav 🙂