Knepent tap i Trondheim

Tiller ble for sterke og vi måtte reise hjem med null poeng etter lørdagens kamp.

Det er en jevn åpning på kampen der både vi og Tiller er nære scoring. Vi har en ball i mål tidlig som ble annullert for angrep på keeper selv om ingen Amazon-spillere var i nærheten av keeper. Etter det glipper det i to situasjonen for oss. Tiller kommer på en overgang de setter i mål alene med keeper. Like etter setter de 2-0 på et cornertrekk som vi hadde analysert på forhånd, så to irriterende mål imot. Vi får noen muligheter utover, men Tiller er det beste laget totalt i den første omgangen.

Etter hvilen får vi en redusering på en corner samtidig som presspillet fungerer bedre både i høyt og lavt. Spesielt i det lave skaper Tiller ingenting på oss, men de gangene vi bommer i høyt blir det farlig da Tiller sin største styrke er overganger. Siste halvdel av andreomgang skaper vi et stort trøkk mot Tiller-målet til tider og har flere gode muligheter, men samtidig er Tiller livsfarlige på kontra og skaper sine sjanser på den måten.

Totalt sett en jevn fotballkamp der lagene på mange måter har hver sin omgang, men det er Tiller som stikker av med det lengste strået.

Nå er neste kamp lokaloppgjøret mot Arendal lørdag 17. juni klokken 16:00, og vi håper å gi Grimstad-publikumet noe å juble for på lørdag.

Se bildegalleri fra kampen mot Tiller HER

Lagoppstilling:

Maria Haugen Bueie, Kamilla Bruhjell (K), Kim Dolstra, Jenni Heng Walaunet, Elise Anne Morris, Selma Nohlqvist-Hansen (Emma Pettersen fra 54), Lise Thomassen Farstad, Ingrid Synnøve Nødland, Mia Rostad Huse, Julie Lossius, Tuva Hodne

Ubenyttede reserver: Kaia Wilson, Ida Livgård Jensen og Kristine Strømnes

Scoringer:
1-0: Hedda Stuedahl-Karlsen (20 min)
2-0: Andrea Holm Aune (23 min)
2-1: Elise Morris (Lise Farstad, Ingrid Nødland) (53 min)

Gule kort Tiller: Ingen
Gule kort Amazon: Tuva Hodne, Leif Tsolis

Tilskuere: 80