Vi møter Arendal til slaget om Agder

Vi møter Arendal til dyst lørdag 17. juni klokken 16:00. Les deg opp på motstanderen vår.

Arendal kommer fra en solid 4-1-seier hjemme mot Tynset sist helg. Før det ble det Uavgjort mot Haugesund borte, samt et knepent tap for Bryne hjemme.

Laget har sanket jevnt og trutt med poeng og ligger før runden på en femteplass med 14 poeng. De har riktignok fortsatt tilgode å møte de beste lagene i serien og har de nå utover i juni. Arendal er det laget i ligaen som så langt har sluppet inn nest færrest mål med kun syv baklengs, mens offensivt har de scoret tolv mål. Verdt å merke seg er at Arendal har slitt mer borte enn hjemme.

Vi på vår side kommer fra et knepent bortetap mot sterke Tiller. Før det vant vi hele 4-0 mot RBK 2. Hjemme på Levermyr har vi dog tre strake kamper uten tap. Etter 0-1 mot Viking i andre serierunde har det blitt 1-0-seier mot Vålerenga 2, 1-1 mot Herd og 4-0 mot Rosenborg 2. Den statistikken håper vi vedvarer.

Flere spillere på Arendal har tidligere spilt i Amazon Grimstad. Siste spilleren som meldte overgang fra Amazon til Arendal var Kamilla Aabel, som dermed får et gjensyn med gamleklubben. Aabel jobber for øvrig i Jerv og er daglig på Levermyr. Hele åtte av spillerne i Arendal sin tropp i forrige kamp har hatt en fortid i nettopp Amazon.

Også Amazon har spillere som har spilt hos Arendal. Kaia Wilson spilte på Arendal så sent som i fjor, men meldte overgang til Amazon i fjor sommer. Hun spilte 14 kamper og scoret tre mål for Arendal forrige sesong, men nå er hun klar for å møte gamleklubben til dyst.

Kampen streames ikke, men den oppdateres live på våre sosiale medier. Vi anbefaler dog alle å ta turen til Levermyr lørdag 17. juni klokken 16:00 for å få med seg lokaloppgjøret live.

Dessverre kolliderer kampstart med pride-paraden i byen, men vi håper alle som er med på pride-paraden tar turen opp til Levermyr for å få med seg andreomgangen. Pride vil også bli markert på Levermyr ved å heise Pride-flagget sammen med de vanlige flaggene vi bruker på kampdag.

LES OGSÅ: Tsolis: – Årets beste treningsøkt