Kaia Wilson signerer for Amazon

Amazon Grimstad FK har signert grimstadjenta Kaia Wilson (18). Hun vil bli spilleklar og få sin debut for sin nye klubb borte mot Medkila 14.august. Kaia har spilt toppfotball for Arendal denne sesongen og vært en av profilene der som kaptein for deres lag i 2.divisjon. Før det spilte hun i Sørfjell tre sesonger og har spilt barne- og ungdomsfotball for Imås.

– Kaia er en spennende spiller som vi er svært glade for å få med på laget, sier styreleder Kai Arne Halvorsen. Jeg tror også våre supportere og hjemmepublikum vil synes det er ekstra stas at det kommer enda en grimstadjente på laget, sier han. Fra før spiller som kjent Emma Sannæs Kristiansen fra Fevik for Amazon.

Kaia er midtbanespiller og står oppført med 3 mål for Arendal denne sesongen. Trener Gaute Haugenes er glad for nysigneringen, og ser frem til å få forsterket laget inn mot en spennende høstsesong.

– Det er klart at vi har hatt en tynn spillerstall inn mot oppkjøringen til høstens kamper, men med Kaia på plass begynner det å bli bedre rammer for kampene vi har foran oss. Jeg er helt sikker på at Kaia vil bli en viktig spiller for oss fremover, sier Haugenes.

Dette er en signering med en lokal profil. Men ikke minst er dette en signering med et ungt talent som har mye å bidra med på banen, og som vil bli en god forsterkning for Amazon.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av dette laget, og synes det er spennende å få muligheten til å spille 1.divisjonsfotball. Dette er en kjempesjanse til å utvikle meg videre som fotballspiller og jeg er glad for å få denne muligheten, sier Kaia Wilson.

Amazon ønsker å takke Arendal Fotball for en ryddig og fin prosess med overgangen, og ønsker Kaia Wilson velkommen til klubben og J.J. Ugland Stadion – Levermyr.